AlexaPăpușa este jucăria preferată a oricărei fetițe și aceasta îi poate stârni imaginația, o poate distra și îi poate oferi o stare bună. Și știm cu toții că universul fetițelor se învârte în jurul păpușilor, acestea putând influența visurile și dorințele lor. Mai exact, în funcție de tipul păpușii, fetița poate ajunge să își dorească ceea ce este și păpușa – doctor, balerina, cântăreață etc.

Îți propunem un concurs care poate să îi aducă fetiței tale cea mai nouă păpușă Barbie! Tot ce trebuie să faci este să îți fotografiezi copilul alături de păpușa preferată Barbie așteptându-l pe Moș Crăciun. Fotografia va fi trimisă pe adresa de e-mail premiibarbie@gmail.com, specificând în titlul mail-ului “Concurs kidsnews.ro”. În corpul mail-ului trebuie să specifici numele copilului, numele tău complet și numărul de telefon. Cele mai originale, inspirate și creative poze vor fi desemnate câștigătoare de către organizatorii concursului.

Punem la bătaie 3 premii:

– Premiul 1: Păpușa Prințesa Alexa din colecția “Barbie și ușa secreta”, care cântă 2 melodii în limba română

– Premiul 2: una dintre cele 2 păpuși Nori sau Romi din colecția “Barbie și ușa secretă”

– Premiul 3: Păpușa Prințesa Malucia din colecția “Barbie și ușa secretă”

Concursul se desfășoară în perioada 15-21 decembrie 2014, iar câștigătorii vor fi anunțați pe –www.kidsnews.ro în secțiunea Stiri/ Concursuri pe 22 decembrie.

Regulamentul concursului il gasesti AICI 

Alexa1MaluciaPhotographer Stylist