Peste 50 de personalități locale au fost prezente în orașul mâncărurilor delicioase și au învățat cum să își mențină un stil de viață sănătos. Fit Food Way a lansat pentru prima dată meniurile personalizate, care au la baza discuții individuale cu specialiști în nutriție și dietetică, astfel încât să ajungă la rezultatele dorite cu un meniu adecvat.

În cadrul evenimentului, moderat de Anca Dinu, invitații au aflat informații importante despre modul de pregătire al alimentelor, despre valorile nutriționale ale acestora, dar și despre importanța mișcării pentru un stil de viață sănătos. Pe lângă informațiile esențiale despre nutriție, invitații s-au bucurat de preparatele gustoase și sănătoase pregătite special de către chef-ul Fit Food Way.

Printre invitați s-au numărat și vedete și influenceri locali, care s-au bucurat de preparate delicioase în cadrul evenimentului: Sandra Bendre, Cornel Crișan, Tiberius Simu, Siltrips și Nicoleta Catargiu.  

Compania a fost inaugurată acum mai bine de 5 ani la Oradea, iar în acest moment este prezentă în 22 de orașe din țară cu mâncare sănătoasă, cu planuri nutriționale personalizate și cu peste 50.000 de clienți fericiți.

Experți în nutriție și stil de viață sănătos gândesc special meniurile Fit Food Way. În companie lucrează cei mai buni bucătari, care au vastă experiență în domeniu. Fit Food Way dispune de  programe, produse și meniuri variate pentru clienții săi. Livrarea meselor este gratuită, fiind de ajuns doar adresa de livrare. Astfel clienții reușesc să economisească bani și timp pentru gătit, nu doar să se bucure de o mâncare sănătoasă și gustoasă.

Meniuri personalizate adaptate la nevoile fiecăruia

Cel mai nou program nutrițional oferit de Fit Food Way îl reprezintă menirile personalizate. Acest program este adaptat la nevoile individuale și este construit cu ajutorul specialiștilor în nutriție și stil de viață sănătos. Practic fiecare client interesat de acest tip de plan, stă de vorbă cu un specialist în nutriție, care, pe baza discuției, pregătește clientului un meniu personalizat, care să îl ajute să își atingă obiectivele stabilite.

”Noi, la Fit Food Way, ne dorim să întâmpinam mereu nevoile cu care se confruntă clienții noștri, de aceea am gândit acest planuri de nutriție personalizat, care să fie adaptat la nevoile individuale ale fiecăruia și ne bucurăm că am avut ocazia să facem acest lucru chiar în Cluj-Napoca, având alături atâția oameni interesați de o nutriție sănătoasă.”, a declarat Cristian Naca, owner Fit Food Way.

 Pe lângă programul personalizat, la FitFoodWay mai există și alte tipuri de programe nutriționale, în funcție de necesitățile fiecăruia, printre acestea se numără: Slăbește sănătos, Menține-te Fit, Crește masa musculară, Business Lunch, Vegan Business Lunch, Intermittent Fasting, Low Carb Keto, Vegetarian + Pește, Vegan de post și Junior Fit.

Planuri personalizate cu nutriționiști implicați

Expertul companiei care gândește fiecare meniu din punct de vedere caloric și nutrițional este doamna Valeria Kiss, specialist în nutriție-dietetică. Pe lângă nivelul caloric și cel nutrițional, aceasta tine cont și de specificul activităților fiecărei persoane, astfel încât rezultatele obținute să fie cele dorite.

Valeria oferă clienților și sesiuni online one-to-one prin telefon, pentru a înțelege nevoile nutriționale ale fiecărui client și să ofere cele mai bune variante de meniuri, care să îi ajute pe aceștia să obțină rezultatele scontate.

”Am o misiune clară la FITFOODWAY, aceea de a ajuta oamenii să își atingă obiectivele de sănătate prin intermediul unei diete corespunzătoare. Ghidez fiecare client spre a face alegeri alimentare sănătoase, care să vină la pachet cu sănătate și un stil de viață așa cum șă-l doresc.”, spune Valeria Kiss – nutriționist & dietetician FITFOODWAY.

Viață echilibrată egal mișcare

Corpul uman este o mașinărie complexă, care pentru a funcționa optim are nevoie de o alimentație sănătoasă, de somn odihnitor, și nu în ultimul rând, de mișcare. Activitatea fizică este esențială pentru o stare de sănătate optimă, indiferent de vârstă.

În cadrul evenimentului de la Cluj-Napoca, invitat special a fost Mihai Popa, fitness master trainer. Acesta a vorbit despre cât de importantă este activitatea fizică atunci când urmezi un plan nutrițional, dar și pentru un stil de viață activ.

”Ajut oamenii să își recapete forma fizică, iar pentru asta le spun mereu că este important să acționeze pe toate planurile. Cheia succesului, pe lângă antrenamentele pe care le facem împreună, este ca fiecare client să fie foarte atent și la ceea ce mănâncă, cât doarme și cât timp se relaxează. Recomand acest mix pentru o viață senzațională în propriul corp.”, spune Mihai Popa, Fitness Master Trainer.

Concept nou de gătire fără prăjeli și grăsimi nesănătoase

Fit Food Way vine cu un concept nou de gătire, printr-un mod sănătos de preparare, fără prăjeli și grăsimi nesănătoase. În pregătirea meniurilor se folosesc doar ingrediente naturale proaspete, de cea mai bună calitate.

Cristian Naca, ownerul Fit Food Way, performează de peste 15 ani în domeniul alimentației publice și a industriei HORECA. Având studii în ingineria alimentației publice și pasionat fiind de nutriție, a dezvoltat acest proiect cu scopul de a îmbina expertiza sa cu dorința de a oferi o alternativă sănătoasă și delicioasă în lumea aglomerată a alimentației rapide.

Pentru mai multe informații despre planurile nutriționale puteți accesa www.fitfoodway.ro.