Casa de Avocatură Bordianu & Asociații își consolidează prezența la nivel național și a deschis un nou birou la Brașov, care oferă servicii complete începând de luna aceasta, un pas important în procesul de consolidare a firmei în calitate de jucător important în zona avocaturii de drept al muncii, drept medical și dreptul proprietății. Biroul de la Brașov este coordonat de avocatul partener Ioana Fecioru Gogâlniceanu și are ca efect o reconfigurare a structurii, cu modificări atât în interiorul echipei, cât și prin cooptarea de noi avocați cu aceeași viziune.

”Biroul de la Brașov este prima acțiune din procesul de consolidare a prezenței Casei de Avocatură Bordianu & Asociații la nivel național și vine în completarea strategiei de până acum bazat pe parteneriate localerealizate cu colegi cu practică și experiență de netăgăduit. Biroul de la Brașov va răspunde nevoilor locale și regionale și se va comporta ca societatea profesională mamă de la București, funcționând și ca un departament juridic externalizat pentru orice tip de organizație. Rămânem dedicați domeniilor noastre de excelență: dreptul muncii, drept medical și dreptul proprietății. Nu excludem și alte extinderi regionale, dar ele vor fi puse în practică doar în măsura în care extinderea va veni în mod natural. Extinderea pe orizontală vine ca un pas firesc după extinderea la nivel internațional pe care am început-o prin aderarea la rețeaua de expertiză internațională IR GLOBAL, unde suntem parteneri exclusivi pentru dreptul muncii, pentru România și Estul Europei”, a declarat Cătălina Bordianu Calangiu, avocat specializat în legislația muncii și în domeniul practicii medicale, membru fondator al Casei de Avocatură Bordianu & Asociații.

” În calitate de coordonator al Biroului din Brașov îmi doresc să oferim soluții eficiente clienților din această zonă. Venim în întâmpinarea problemelor lor, astfel că, indiferent de situația și problema juridică cu care se confruntă, clientul să obțină îndrumare calificată și un sprijin real. Prin deschiderea biroului din Brașov, ne adaptăm tendințelor pieței și nevoilor clienților, în urma unei reevaluări a dinamicii afacerilor locale, mulți dintre antreprenori având nevoie de soluții inovative și o abordare multidisciplinară în soluționarea problemelor juridice din ariile noastre de practică”, a explicat Ioana Fecioru Gogâlniceanu, avocat partener al Casei de Avocatură Bordianu & Asociații, coodonator al Biroului din Brașov.

Având sediul central în București, Casa de Avocatură Bordianu & Asociații acoperă ca domenii de expertiză toate ramurile implicate în organizarea și funcționarea companiilor, dintre acestea, dreptul muncii fiind o arie de maximă preocupare. De asemenea, Bordianu & Asociații deține întreaga expertiză legată de funcționarea organizațiilor medicale, de la societăți medicale, la cabinete individuale și chiar ONG-uri care au autorizată activitatea medicală în cadrul acestora. Nu în ultimul rând, dreptul proprietății reprezintă un domeniu în care casa de avocatură a activat intens în ultimii ani, prin implicarea deosebită a avocatei Ioana Fecioru Gogâlniceanu.

Cătălina Bordianu Calangiu este membru fondator al Casei de Avocatură Bordianu & Asociații și avocat definitiv în cadrul Baroului București din anul 2007, titulară a unui Master în Drept Internațional și Comunitar. A lucrat trei ani în cadrul Ministerului Justiției în domeniul afacerilor europene, al programelor cu finanțare nerambursabilă și al cooperării internaționale în problematica luptei împotriva corupției. Cătălina este și avocat specializat în domeniul practicii medicale, fiind titular al unui Master de Drept Medical. Este lector de drept medical, contribuind la dezvoltarea Școlii ADOM. În prezent, este lector la Conferințele COMUNIhealthCARE, o serie de întâlniri despre importanța comunicării în actul medical.

Ioana Fecioru Gogâlniceanu este avocat partener al Casei de Avocatură Bordianu & Asociații. Aceasta este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași și are un master în economie și dreptul afacerilor. În prezent, își desfășoară activitatea ca avocat, în cadrul departamentul de litigii.