Zilele Tineretului2 Mai 2014 – Ziua Naţională a Tineretului umple Parcul „Lumea Copiilor” cu energie, artă, sport şi cultură. Un spectacol cu dans, muzică, teatru şi sport va fi organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi mai multe organizaţii studenţeşti. Şi litoralul se va umple de efervescenţă: Costineştiul va fi pentru câteva zile staţiunea sportului, artei şi culturii. Evenimentele îşi propun să crească gradul de implicare al tinerilor în viaţa cultural-sportivă atât de Ziua Naţională a Tineretului, cât şi în general în spiritul unei educaţii complete.

Pe 2 Mai 2014, cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului, în Parcul „Lumea Copiilor” bucureştenii vor putea face sport sau teatru de improvizaţie şi vor fi spectatori la activităţi de pantomimă, teatru, dans modern (break dance sau street dance) sau la animaţii jonglerie foc. Spectacolul va începe la ora 16:30, iar din programul artistic nu va lipsi muzica medievală, pop rock sau cea folclorică.

Anul acesta Ministerul Tineretului şi Sportului şi organizatorii vor ca Ziua Tineretului să fie marcată în cât mai multe regiuni din ţară. Cunoscut fiind apetitul tinerilor pentru litoral, peste 140 de persoane din cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor vor transfoma staţiunea Costineşti în staţiunea sportului, artei şi culturii. Truveri, Moldavia Folk, MusicHall, Teatrul Thespis, Moft, Academic Authentic, Steps sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena din Costineşti. Turiştii care vor fi pe litoral în perioada 1-4 Mai vor avea „intrare liberă” la cultură, artă, acţiuni sportive sau jocuri de plajă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.