agrementPrimaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti si Centrul Cultural „Palatele Brancovenesti”, organizeaza, in perioada 01-04 mai, o serie de evenimente, potrivit unui comunicat.

In Parcul Herastrau, ALPAB pune la dispozitia bucurestenilor un numar de 7 nave cu o capacitate maxima de 380 locuri, nave ce vor efectua plimbari si traversari pe lacul Herastrau. Totodata, vor fi la dispozitia vizitatorilor 50 barci si 40 hidrobiciclete. Activitatea de agrement se va desfasura in intervalul orar 10-19.

Maine, 1 mai, plimbarile cu vaporasele vor fi gratuite.

Imbarcarile pentru plimbarile si traversarile cu vaporasul se vor face de la Debarcaderul central Herastrau (zona pavilionului H), zona de unde se pot inchiria barci si hidrobiciclete.

Tot incepand de joi, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București va readuce paunii in Parcurile Cișmigiu, Herastrau si Bordei, iar pe lacurile din aceleasi parcuri, pasarile exotice. Astfel, bucurestenii vor putea admira lebede albe si negre, rațe mandarin si caroline, gaște Călifar, Magellan, de Nil sau canadiene.

Totodata, de 1 Mai, la Palatul Brancovenesc, se deschide sezonul de picnic. Cei care vor sa-si petreaca o zi de primavara in aer liber sunt invitati intr-un spatiu special amenajat de Primaria Capitalei pentru astfel de activitati. Municipalitatea va pune la dispozitia cetatenilor gratare, saci menajeri pentru colectarea deseurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.