Cea mai nouă tendinţă în materie de ornamente, decorațiunile criogenate din licheni |

Cea mai nouă tendinţă în materie de ornamente, decorațiunile criogenate din licheni

Dacă sunteți în căutare de decorațiuni, dulciuri, bijuterii, cosmetice sau gadgeturi, puteți găsi daruri potrivite pentru toți cei dragi, la Happy Christmas Market.

Găzduit, până pe 28 decembrie, la AFI Cotroceni, târgul oferă o variată și rafinată selecție de cadouri de iarnă pentru întreaga familie.

Organizatorii spun că la acest târg găsiți cea mai nouă tendinţă în materie de ornamente. Este vorba despre decorațiunile criogenate din licheni care rezistă o generație și fac concurență serioasă bradului de Crăciun. Foarte căutate în acest an sunt și podoabele ecologice, globurile cu ghinde sau căsuţe din lemn, cât şi ornamentele personalizate.

Decorațiuni inedite, globuri pictate manual și realizate de artiști plastici, bijuterii unicat vintage, obiecte de artizanat, cosmetice naturale și lumânări parfumate, accesorii handmade realizate de creatori români inspirați sunt doar alte câteva opțiuni de cadouri.

Gadgeturile și jucăriile educative sunt perfecte pentru cei mici, dar și tricourile pictate manual cu mesaje de sărbători și motive tradiționale.
Nu au fost uitați nici cei mai pofticioși, care pot alege dulciuri artizanale cu arome de sărbători, măr și scorțișoară, dar și ceaiuri și cafele cu arome exotice.

De asemenea, AFI Cotroceni a pregătit clienților și un program special de sărbători. Astfel, pe 24 decembrie și 31 decembrie, centrul comercial va funcționa între 10:00-20:00. Pe 25 decembrie și 1 ianuarie, magazinele vor fi deschise de la ora 14:00 la 22:00, iar pe 26 decembrie și 2 ianuarie, clienții sunt așteptați în intervalul 10:00 – 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *