S-a deschis Baby boom Show, la Romexpo, cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici din Romania.
Si in aceasta editie, veti avea parte de mii de produse si super oferte!

Este un eveniment dedicat viitoarelor mamici si copiilor cu varste intre 0 si 7 ani. Baby Boom Show, editia de primavara, are loc intre 4 si 7 Aprilie, in cel mai nou pavilion (B1) al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti, unde peste 300 de branduri renumite in intreaga lume vin cu lansari exclusive de produse, mega reduceri, cursuri gratuite, zeci de premii, super oferte la servicii medicale, pachete de nastere si multe, multe altele.
Am notat cateva noutati pe care dorim sa le impartasim cu mamicile si viitoarele mamici

Premiera nationala la Baby Boom: ursuletii inteligenti myHummy, care au grija de somnul bebelusului vostru! Senzorul de somn al ursuletilor detecteaza cele mai fine miscari ale copilului si declanseaza sunete speciale. Prin conectarea la aplicatia gratuita myHummy, ursuletii pot fi controlati de la distanta…..nu-i asa ca e minunat?

O alta noutate este super-bona digitala Halo, singurul sistem de monitorizare audio-video prevazut cu un carusel muzical, cu sistem integrat de redare a cantecelor de leagan si povestilor. Cu Motorola Halo puteti masura temperatura si umiditatea din camera copilului si puteti afla date pretioase despre starea de sanatate a bebelusului, gratie senzorilor speciali de monitorizare a somnului.

Ati auzit de Chicco Baby Hug 4 in 1? Este un produs multifunctional, unic in Romania care devine pe rand: landou co-sleeping, fotoliu, scaunel si scaun de masa. Nu-i asa ca e grozav?

Veti gasi si cele mai cool si mai asteptate modele de carucioare, branduri folosite de vedetele Hollywood-ului.

Daca vreti ceva nou in materie de scaune, atunci gasiti un model de scaun auto evolutiv Rear-Facing prelungit, Slim Fit.

Am descoperit si Baby Brezza Formula Pro, un aparat care va aduce linistea! Este cea mai usoara si simpla modalitate prin care puteti face biberonul perfect. Este foarte simplu, acum doar prin apasarea unui singur buton. Veniti si descopriti singuri si mai ales convingeti-va singuri!

Stiati ca exista pijamaua inovatoare cu efect calmant? Ei bine, da. Difuziunea ingredientelor calmante reduce senzatia de mancarime si ajuta la imbunatatirea calitatii somnului copilului.
Am vazut scaunul de masa, cel mai inalt din, lume. Este scaunul Fresco, care “creste” odata cu copilul dumneavoastra si se adapteaza rapid nevoilor acestuia.

Tot aici, veti gasi, in exclusivitate, pe piata din Romania, cele mai avansate tehnologii din lume pentru procesarea celulelor stem.

Veti avea parte si de pachete speciale de nastere de la cele mai renumite maternitati private si de stat din Romania.

Dar, cel mai bine, consultati lista completa a noutatilor de la Baby Boom Show, pentru ca mai sunt si nu vreau sa va plictisesc. Unde gasiti aceasta lista? Pe www.babyboomshow.ro sau, si mai bine, pentru o atmosfera deosebita, mergeti chiar la fata locului. Pe toata perioada targului, veti avea parte de reduceri de pana la 60% si de preturi special la mii de produse.

Daca vreti sa va faceti temele de acasa, consultati discounturile afisate pe www.babyboomshow.ro.

Cu siguranta, veti gasi cele mai renumite maternitati si banci de celule stem, toate intr-un singur loc!
Baby Boom, vine si cu cadouri. Despre ce e vorba?

• Ei bine, de cursuri gratuite: “Scoala Viitoarelor Mamici” – curs de puericultura, curs de Prim-Ajutor, workshop Dr. Mit – “Primele 1000 de zile din viata copilului tau”, curs de Alaptare, “Gravida ZEN – Mama relaxata, bebe sanatos”, curs “Ora Magica a Nou-Nascutului”;
• De ateliere gratuite de desen si picture;
• De evaluari gratuite de logopedie si kinetoterapie;
• De tombole si concursuri cu super premii;
• De un Photo corner: locul unde prind viata cele mai frumoase amintiri;
• De Cel mai cool loc de joaca pentru copiii energici. Distractia e gratuita!;
• De un spatiu special de alaptare si schimbat scutece;
• De tunsori gratuite pe toata perioada targului;
• Iar Porsche Inter Auto Romania vine cu o surpriza pentru tatici si mamici. Veniti aici si descoperiti despre ce e vorba!

Asadar, va asteptam in Pavilonul B1 Romexpo, Bucuresti, in perioada 4 – 6 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 19:00 si in data de 7 aprilie 2019,intre orele 10:00 si 18:00.
Cat costa? Joi si vineri gratuit, pe baza inregistrarii online, iar sambata si duminica: 10 lei/bilet.
Pentru parcare vizitatori, costul este de 5 lei/ora.

Va asteptam la Baby Boom Show, editia de primavara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.