... ...

Ultimele trenduri in materie de moda pentru copii, doar la Kids Fashion Week

Share Button

Asociația Culturală Dominium, în colaborare cu Teatrul Excelsior București vă invită la cea de-a doua  ediție Kids Fashion Week, care se va desfăsura în perioada 10 – 11 iunie, începând cu orele 19:00, în cadrul Teatrului Excelsior.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Poliției Române și va fi prezentat de actrița Ștefania Dumitru care îl va întruchipa pe Spiridușul Piciulica, împreună cu elevii Școlii de actorie “Ion Lucian”.

Cei prezenți vor urmări ultimele trenduri în materie de modă pentru copii, prezente în colecțiile Cătălin Botezatu Kids, Miau Kids by Clara Rotescu, Wonder Lolita Kids by Maria Simion, Aioffe Clothing, Ambra Design by Cristina Iacomi, Nanos, Nicoleta Negură, Baby Club by Silvia, Mirela Diaconu, Brinelli, Baby Gajac by Bianca Ioniță, Adelita’s, Basic by Stephan Pelger for Kids, Răzvan Ciobanu.

Evenimentul se va bucura de momente artistice, oferite de către tenorul Bogdan Mihai, Emilia Muşala și Corurile Cantus Mundi.

Kids Fashion Week este marcă înregistrată a Asociației Culturale Dominium, fiind singurul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat în România. Tocmai de aceea, Bucureștiul va deveni pentru două zile, capitala modei pentru copii.

Prin această ediție, organizatorii doresc să îmbine fashion-ul cu generozitatea. Astfel, la finalul festivalului va fi organizată o licitație cu ținute pentru copii donate de către designerii și brandurile participante, suma obținută în urma acestei licitații va fi donată Fundației Filantropice Metropolis și are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizați, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum și a organizatorilor de evenimente în viața copiilor defavorizați și a fundațiilor filantropice. În organizarea acestui festival a fost implicat arh. Laurențiu Paicu, care a realizat designul catwak-ului KFW 2017 și artistul plastic Ioana Creangă prin decorurile realizate. Astfel, toți iubitorii de fashion și caritate, sunt invitați să participe la Kids Fashion Week 2017, pe 10 -11 iunie, de la orele 19:00.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet achiziționat online de pe site-ul www.bilet.ro sau de la casieria Teatrului Excelsior, costul unui bilet fiind de 35 lei.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...