Pe 10 iunie, de la ora 11.00, se dă startul celei mai mari adunări de Kendama de până acum, patronată de CRBL, the KingDama. Întreaga zi este dedicată acestui fenomen care a cucerit România, pasionații putând să se înscrie – gratuit și fără listă de trick-uri necesare – la concursurile organizate pe două categorii (începători şi avansaţi). Evenimentul are loc la Plaza România.

Competițiile sunt programate să înceapă la ora 13.00, se vor desfășura în paralel și sunt împărțite în două etape. Câștigătorii locului I la categoriile Avansați și Începători vor avea parte de cea mai tare distracție la faimosul parc tematic Portaventura Park, Spania, unde împreună cu părinții vor petrece trei zile de neuitat.

Pe lângă cele două concursuri, participanților vor putea vedea și un super concert CRBL, tot cu participare gratuită. Mai mult, ziua dedicată Kendamei va include și mini-concursuri, demonstrații și întreceri.

Acest eveniment este organizat după ce românii și-au demonstrat pasiunea pentru jocul japonez la concursul Kendama Play, ce a avut loc pe 13 mai la Plaza România, concurs care, cu 659 de participanți, a devenit cel mai mare din Europa și al doilea din lume după acela din Singapore.