... ...

Usi deschise la UNATC

Share Button

AFIS USI DESCHISE 2016
Deschidem Uşile către o Săptămână Altfel la UNATC! Între 18 şi 22 aprilie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” găzduieşte cea de-a XX-a ediţie a Uşilor Deschise şi vă invită să descoperiţi culisele celei mai importante universităţi de artele spectacolului din România.

Cei interesaţi să urmeze o carieră în domeniul artistic sau curioşi să descopere ce se află dincolo de emoţia care se poate naşte doar într-o sală de teatru vor avea ocazia să participe la ateliere de actorie, coregrafie, exerciţii de regie, workshop-uri de vorbire şi expresivitate corporală, demonstraţii de tehnică în mânuirea marionetei, expoziţii de scenografie, cursuri interactive de scrimă şi lupte scenice, întâlniri-dialog de teatrologie, management cultural şi jurnalism teatral. Uşi deschise le oferă participanţilor şansa de a fi studenţi la teatru pentru o zi!

În fiecare după-amiază, spectacole precum „Conu’ Leonida” de I.L. Caragiale, „Trei (3) farse cu Pantalone”, „Titlul neterminat” după A.P. Cehov sau „Amazoanele”, producţii UNATC 2016, ne vor dezvălui un nou univers fascinant.

Vă aşteptăm la deschiderea oficială luni, 18 aprilie, ora 09:30, la Sala „Ileana Berlogea” UNATC „I.L. Caragiale”, str. Matei Voievod nr. 75-77.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe site-ul oficial al Universităţii: www.unatc.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului, www.facebook.com/usideschiseofficialpage.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...