Cum ne ingrijim tenul toamnaZilele toride de vara ne-au parasit si toamna isi intra incet-incet in drepturi. Odata cu ea, vanturile puternice, oscilatiile de temperatura, ploile, aerul mai uscat sensibilizeaza tenul, lasandu-l uscat si deshidratat.

Iata ce ne propune Premier SPA pentru a ne ingriji pe timp de toamna, astfel incat sa ne bucuram de un ten frumos, stralucitor si sanatos:

Exfoliere – vara e un anotimp solicitant pentru piele, asa ca mai intai scapa de celulele moarte cu ajutorul unui peeling usor. O exfoliere pe saptamana este suficient pentru un ten frumos si sanatos.
Hidratare – iesim din vara cu tenul deshidratat si ars de soare, asa ca un tratament hidratant, la inceput de toamna, este binevenit.

Mai multi factori de stres pentru ten, mai multe produse de protectie: daca vara nu simteai nevoie de o crema de noapte, acum e timpul sa o folosesti, pentru a repara pielea. Vara poate nu simteam nevoia sa ne incarcam tenul cu fond de ten si alte farduri, dar acum e indicat sa ne imbracam tenul cu pudra, fard de obraz si fond de ten, pentru a forma o pelicula protectoare impotriva vantului, a frigului si a prafului din atmosfera.

Frumusetea vine din interior: bucura-te de bogatia de fructe si legume pe care ni le daruieste toamna si fa o cura de detoxifiere cu fructe, legume, sucuri si… multa apa. Hraneste-ti pielea de la interior spre exterior si nu ezita sa te bucuri de aroma fructelor pe pielea ta, in combinatii savuroase: o masca cu piure de mar e ideala pentru tenul gras, strugurii sunt excelenti pentru exfoliere si tonifiere, iar dovleacul, cu ai lui antioxidanti A,C si E, e ideal pentru preventia ridurilor si hidratare.
Recomandarea Premier SPA:  Alpha Vital – un tratament de reinnoire celulara, cu produse Yon-ka, special conceput pentru stresul la care e supus tenul in aceasta perioada. Pielea devine mai luminoasa, tenul este hidratat iar liniile fine sunt estompate.

Radiaza si rasfata-ti tenul!