Mirela si Gasca ZURLI prezinta spectacolul Uite, vine Mos Craciun! – 21 decembrie, ora 11.00, CinemaPro

Zurli-poster-Craciun-Sibiu-70x100-martor-01Mirela Retegan şi GAŞCA ZURLI aduc tuturor copiilor și părinților un spectacol plin de magie, dedicat sărbătorilor de iarnă. “Uite, vine Moș Crăciun”! Este cel mai vesel, emoționant și colorat spectacol de Crăciun dedicat întregii familii..

Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, ar vrea să oprească sărbatoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar, Gaşca Zurli, împreună cu Zâna Bună, au pregătit trucuri speciale pentru ea. Copiii vor ajuta Gaşca şi Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei.

Surpriza spectacolului este Moș Crăciun, care își face apariția, spre bucuria copiilor din sală. Fetița Zurli are multe întrebări pentru Moșul, întrebări pe care cu siguranță cei mici le-au adresat măcar o dată părinților lor: cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îi pregăteşte lui masa de Crăciun. Moșul răspunde răbdător la toate întrebările și le face surprize minunate prietenilor din Gașcă și copiilor din sală.

Spectacolul este interactiv, copiii, și părinții din sală fiind în permanență antrenați în acțiune, în cântece și jocuri. Cântecele și colindele tradiționale, din folclorul românesc și din folclorul copiilor, au fost reorchestrate și interpretate în cea mai veselă manieră.

Costumele sunt frumoase, colorate, de sărbătoare, iar întreg spectacolul este învăluit în magie.

Biletele s-au pus in vanzare la casieria CinemaPRO ( str. Ion Ghica nr. 3, program de luni pana duminica intre 13.00-22.00), online pe www.eventim .ro, la spectacolele de teatru ( la Antipa Café, sambata si duminica , 10.30-13.00) si la sediul Zurli din Str. Piata Alba Iulia, nr. 5, bl. i4, sc. 1, ap. 57, etaj 12, sector 3). Detalii pe www.zurli.ro si 0755840409