mancareComercializarea produselor de tip fast-food şi a cafelei va fi interzisă în unităţile de învăţământ din Timişoara, în urma unui proiect iniţiat de un consilier local PDL şi adoptat, marţi, de Consiliul Local.

Potrivit Mediafax.ro,  consilierul local PDL din Timişoara Ştefan Sandu a iniţiat un proiect de hotărâre care interzice comercializarea unor produse de tip fast-food şi a cafelei în incinta unităţilor de învăţământ din municipiu.

Proiectul a fost supus, marţi, aprobării Consiliului Local Timişoara şi a primit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptat.

Potrivit proiectului, automatele de cafea trebuie să fie amplasate doar în spaţiile destinate în exclusivitate profesorilor, adică în cancelarii şi în cabinetele profesorilor.

Alimentele interzise sunt, potrivit proiectului, cele care au conţinut mare de zaharuri, sare sau grăsimi, precum prăjituri, bomboane, hamburgeri, pizza, chipsuri, snacks-uri, alune, covrigei şi biscuiţi săraţi, produsele de patiserie, margarină, brânză topită, mezeluri grase, sandvişuri neambalate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.