Anala-Beevers-becomes-MENSA-member-at-4 O fetita de patru ani din Statele Unite ale Americii poate recita capitala fiecărei ţări din lume, este mai deşteaptă decât părinţii săi şi a devenit ultimul membru al grupului Mensa, considerat clubul geniilor, informeaza Adevarul.ro.

Anala Beevers din New Orleans, Louisiana a reuşit să atingă un scor de 145 la un test IQ standardizat, fiind în topul celor 1% din lume care pot să facă asta.

Potrivit aol.com, ea a învăţat alfabetul când avea patru luni şi la un an jumătate ştia să numere în spaniolă. Momentan, fetiţa se ocupă cu reţinerea numelor de plante şi dinozauri. Într-un clip care a devenit viral pe internet, fetiţa poate să spună capitalele Cehiei, Kenyei sau Coreei de Sud. Aproape că nu ia pauză înainte de răspunsuri, acestea venindu-i automat.

Anala Beevers a vorbit cu cei de la Aol, iar atunci când a fost întrebată dacă e deşteaptă, a dat din cap şi a spus “da, sunt foarte deşteaptă”. Anala speră să se facă asistentă medicală şi să ajute oamenii. Anala nu este cel mai tânăr membru al Mensa, Emmely Roettger, doi ani, fiind admisă anul trecut, iar în iunie, Adam Kirby, tot doi ani, a fost primit în club.