Sunteți invitați și anul acesta la Muzeul Satului din București să fiți Călători prin tradiţii. Cele două sărbători ale începutului de primăvară, Dragobetele şi Mărţişorul, sunt o bună ocazie de a cunoaște obiceiurile și tradițiile acestei perioade.

Vom confecționa alături de profesorii coordonatori – meșteri populari și artiști plastici – mărțișoare, dar și păpuşi, păsări, zgărdane, colaje şi alte obiecte decorative din materiale naturale și reciclabile: coajă de nucă, flori presate, lână, semințe, ață, lemn.

Atelierele au loc în zilele de 20, 27 februarie şi 6 martie 2021 şi le oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani ocazia de a petrece timpul liber prin implicarea în activităţi creative într-un spațiu deosebit: Muzeul Satului.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail relatii.publice@muzeul-satului.ro, menționându-se atelierul ales, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii. Costul unui atelier este de 30 de lei/participant și se achită în ziua desfășurării atelierului, la casieria muzeului. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori. Numărul maxim de participanți la un atelier este de 8 persoane, iar condiţia de desfăşurare a atelierelor este de a avea minimum 5 copii înscriși/atelier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.