Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) aşteaptă propunerile Consiliilor de Administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar privind scenariul de funcţionare, avizate de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi DSP Bucureşti, pentru a putea lua o decizie, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Ea a menţionat că şedinţa CMBSU anunţată pentru ora 10,00 a fost amânată în lipsa acestor acte administrative. Mariana Stancu-Ţipişcă a estimat că, având în vedere că vineri a fost publicat Ordinul comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii referitor la revenirea copiilor în şcoli în semestrul al II-lea, actele administrative prevăzute de acesta vor fi îndeplinite şi a estimat că la ora 15,00 ar putea fi convocat CMBSU pe tema redeschiderii unităţilor de învăţământ din Capitală.

“Dacă nu avem aceste acte administrative (…) Comitetul nu are cum să-şi facă treaba, aşteptăm realizarea acestor acte administrative şi estimăm, preconizăm ora 15,00 pentru convocarea şedinţei Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”, a explicat Mariana Stancu-Ţipişcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.