Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să vizitați expoziția „10 zile de iubire”, care va fi expusă în perioada 14 – 24 februarie 2018 la Muzeu!

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi cineva. De-a lungul timpului, pentru iubire oamenii au făcut gesturi nenumărate, de la cele mai romantice până la cele mai trăznite.

V-ați întrebat vreodată dacă restul viețuitoarelor cu care împărțim planeta iubesc și prin ce gesturi își manifestă iubirea?

De la Sf. Valentin până la Dragobete, în expoziția „10 zile de iubire” vă dezvăluim 10 povești de dragoste din lumea animalelor, povești presărate cu tandrețe, cântece, dansuri, acrobații și alte momente delicate de afecțiune.

De la grațioasele lebede, păsarile flamingo, fioroșii lupi sau jucăușii giboni, până la căluții de mare sau la viețuitoarele de la firul ierbii, toți cei zece prieteni necuvântători vor sta 10 zile împreună cu noi pentru a ne împărtăși frumoasele lor povești de dragoste.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Grădinite.com, Prokid.ro,GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com,HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.