Teatru de animatie Tandarica le propune celor mici 9 povesti nemuritoare

Cei mici se vor putea bucura de 9 spectacole gândite special pentru ei, puse în scenă de Teatrul de Animație Țăndărică, la Grand Cinema & More.

Personajele pe care cei mici le știu din cărți sau din poveștile parinților prind viață pe scena cinematografului, într-o serie de 9 povești nemuritoare. Scenarii deja clasice capătă interpretări moderne, iar jocul actoricesc este dublat de proiecții 3D, pentru ca spectatorii mici și mari să se simtă parte din intriga pieselor.

În perioada septembrie – decembrie 2017, în programul cinematografului se adaugă Fata Babei și Fata Moșneagului (23 septembrie, 12 noiembrie), Capra cu Trei Iezi (24 septembrie, 9 decembrie), Lampa lui Alladin (1 octombrie, 10 decembrie), Alba ca Zăpada (7 octombrie, 18 noiembrie), Motanul Încălțat (8 octombrie, 11 noiembrie), Punguța cu Doi Bani (21 octombrie), Crăiasa Zăpezii (22 octombrie, 16 decembrie), Ursul Păcălit de Vulpe (28 octombrie, 19 noiembrie).

„Reluăm, de fiecare dată, cu drag parteneriatul cu Teatrul de Animație Țăndărică pentru că reușim astfel să ne reiterăm promisiunea, aceea de a face spectacolul mai accesibil, și către cei mai mici dintre pasionați. Ne bucurăm să putem aduce la viață povești clasice, în interpretarea unei echipe de profesioniști, într-o sală pe care copiii să o asocieze doar cu distracția și timpul petrecut în familie”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.