Centrul Educational Fecioara MariaPerioada prescolara reprezinta poate cea mai importanta etapa din viata unui copil. Este o etapa caracterizata de o intensa dezvoltare psihica, perioada in care copiii incep sa constientizeze tot mai mult mediul in care traiesc, sa-si contureze mai bine dorintele si asteptarile, este perioada schimbarilor semnificative, atat fizice, cat si mentale si emotionale.

Desi este un interval de timp in care aparent copiii nu fac altceva decat sa se joace, jocul este de o importanta majora, contribuind atat la dezvoltarea abilitatilor cognitive, cat si la invatarea modalitatilor de interactiune sociala.

In Centrul Educational Fecioara Maria, latura educativa a jocului este exploatata zi de zi prin desfasurarea unui program educational in care jocurile, care ii fac pe cei mici atat de fericiti, sunt gandite si organizate astfel incat sa ii ajute sa se dezvolte la adevaratul lor potential; astfel incat sa le pastram intacta creativitatea cu care se nasc, sa le stimulam curiozitatea care ii caracterizeaza, sa le mentinem placerea de a afla lucruri noi, sa le aratam cum pot folosi in fiecare zi cunostintele pe care le au. Sa le dam incredere in ei. Sa le dam aripi sa zboare!

Cum? Oferindu-le IUBIRE, SIGURANTA, INCREDERE, VOIE BUNA.

Oferindu-le posibilitatea de a se juca. De a sti ca sunt iubiti. De a sti ca sunt acceptati, intelesi, ajutati, respectati!

Apreciem unicitatea, individualitatea fiecarui copil, adult, om si incurajam renuntarea la uniformizare, comparare, standardizare, considerand ca instrumentele ce conduc spre succes sunt increderea in sine si dragostea pentru cunoastere.

Ce ofera:
• Jocuri inteligente: creativitate, joc, incredere, bucurie;
• Activitati variate: limba engleza/germana; dans/muzica vocala; art craft/pictura; dezvoltare personala;
• Predare bilingva engleza romana;
• Dezvoltare personala cu psihologul gradinitei;

Centrul Educational Fecioara Maria va asteapa cu drag sa le vizitati sediile din str. Eufrosina Popescu nr. 30 (zona Baba Novac – Dristor) si Bd. Basarabia nr. 20 (zona Piata Muncii), Bucuresti !

logo_CED