copii cu dizabilitatiFundaţia „Star of Hope” România, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Suceava și Shopping City Suceava, organizează sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 10:30, în Shopping City Carrefour – Sala City Gallery (Calea Unirii 27 B, Suceava), cursul ,,EDI (Evaluare. Diagnostic. Intervenţie). Metode Aplicative”, care se adresează părinţilor care au copii cu dizabilităţi.

Acest curs reprezintă o continuare a sesiunilor de instruire începute de Fundaţia „Star of Hope” România la solicitarea părinţilor din judeţul Suceava. În cadrul acestei sesiuni va fi abordată tema ,,Metode cognitiv comportamentale la copiii cu dizabilităţi”, lector: prof. Sharman Pope (Anglia), urmată de un moment special de întrebări și răspunsuri din partea Fundaţiei „Star of Hope” România, care a atras numeroși specialiști din afara ţării pentru a aduce expertiză și sprijin părinţilor care au copii cu dizabilităţi în zona de nord-est a României.

Potrivit Monitorulsv.ro, această sesiune este oferită gratuit de specialiștii Fundaţiei „Star of Hope” România părinţilor care au copii cu diferite dizabilităţi. Persoane de contact: Aurora Vatamaniuc, președinte Fundaţia „Star of Hope” România (telefon 0744 506 036), Camelia Topală, asistent social principal (telefon 0740 044 829).