Apple a lansat noul iPhone |

Apple a lansat noul iPhone

iphone_buy_setupApple a prezentat miercuri cele mai noi produse ale companiei, la o conferinţă care a avut loc la San Francisco, evenimentul de lansare a iPhone 6S şi 6S Plus avand loc la ora 20.00 a României, la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco.

La finalul conferinţei a fost confirmat că versiunea cea mai mică are o capacitate de 16GB, de unde si preţul de 199 $ pentru contract pe 2 ani. iPhone 6s cu o capacitate de 128GB va costa 399$. iPhone 6s Plus are preţul de pornire de 299$. Precomenzile se vor face din data de 12 septembrie şi telefoanele vor fi disponibile în magazine din 16 septembrie. În aceeaşi zi va avea loc şi lansarea sistemului de operare iOS 9.

„Sunt cele mai avansate iPhone-uri din istorie, am imbunatati totul! De fapt, sunt cele mai avansate telefoane din lume!” a declarat Tim Cook, directorul general al companiei Apple, în cadrul evenimentului.

Cea mai importantă schimbare adusă noilor iPhone-uri este  tehnologia Force Touch, cu care gadgeturile vor recunoaşte trei tipuri diferite de atingere: o atingere uşoară, o apăsare şi o apăsare mai puternică.

Citeste continuarea pe Money.ro