... ...

4 spitale din Bucuresti isi spun povestea prin intermediul artei fotografice

Share Button

 

Afis VernisajPatru spitale, primele din Bucuresti si din tara, vor gazdui fiecare cate o expozitie care va reuni cate 20 de fotografii, in format mare, inspirate din realizarile deosebite care au construit istoria lor de-a lungul timpului.

Fundatia Colegiului Medicilor din Bucuresti, in parteneriat cu Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia, Spitalul Clinic Coltea, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”, organizeaza, in perioada 1 – 31 septembrie 2015, expozitia fotografica outdoor, “O clipa din viata noastra”. Desfasurat simultan in perimetrul celor 4 spitale, evenimentul face parte din Programul cultural „Esti Bucuresti” 2015 (Centrul Cultural de proiecte al Primariei Municipiului Bucuresti) si este un proiect finantat de ARCUB.

Fotografiile sunt realizate de fotograful Mihai Andrei. O parte din fotografiile expuse la Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Filantropia Bucuresti, reflectand trecutul si prezentul spitalului, sunt realizate de Prof. Dr. Ghe. Peltecu. Expozitia de la Spitalul Filantropia va fi gazduita pe gardul spitalului din zona B-dului Ion Mihalache.

Pe durata expozitiilor, la fiecare spital, va exista un caiet de feed-back in care vizitatorii isi vor putea exprima opiniile in legatura cu exponatele. La finalul celor 30 de zile, cele mai reprezentative fotografii alese de public vor fi expuse, timp de 10 zile, la sediul Fundației Colegiului Medicilor din Bucuresti, Str. Avram Iancu nr. 1.

Evenimentele de inaugurare sunt un bun pretext pentru fiecare spital de a-si comunica realizarile recente si vor avea loc:

·      vineri, 4 septembrie 2015, ora 11.00, la Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Filantropia

·      luni, 7 septembrie 2015, ora 13.00, la Spitalul de Nefrologie Carol Davila

·      marti, 8 septembrie 2015, ora 12.00, la Spitalul Coltea

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...