ghidul tataluiA deveni parinte iti schimba viata si stii asta deja. Ceea ce nu stii inca este cum si mai ales in ce feluri iti va schimba viata. Nu este nimic in lumea aceasta care sa te pregateaasca pentru minunatia si provocarile vietii de parinte. Cu toate acestea, daca stii la ce sa te astepti poate reduce numarul de mari surprize care se intrevad la orizont.

Iata o previzualizare a felului in care bebelusul va schimba relatia cu partenera ta, a imaginii de sine, a somnului tau, a vietii sexuale si tot asa…

Cu bebe suntem trei

Inainte de bebe tu si partenera ta aveati mai mult timp pentru voi si pentru distractiile voastre. A avea un copil iti schimba prioritatile, iti da sansa la mai putina spontaneitate si iti aduce mai mult control in viata.

Odata deveniti parinti, va veti pierde foarte usor in rolurile voastre de mama si tata. Nu uita ca mai intai de toate sunteti un cuplu si in loc sa priviti copilul ca pe centrul universului ganditi-va la sosirea sa ca la un eveniment care va va schimba viata alaturi de partener. Este foarte important pentru sanatatea cuplului sa nu fie nimeni surprins.

Citeste continuarea pe bebelu.ro