Incepand din luna noiembrie, Milupa iti spune Buna Dimineata!

Bebelușii activi și mămicile fericite încep ziua cu noile cereale

Milupa Bună Dimineața

Milupa lansează pe piață noile punguțe de cereale Bună Dimineața, deosebit de gustoase și la prețuri prietenoase! Punguțele de cereale Milupa Bună Dimineața sunt indicate pentru începutul diversificării deoarece sunt disponibile în formate de 170g și 180g la prețuri avantajoase. În plus, au numeroase beneficii: de la gustul delicios și textura delicată, potrivită pentru burtica bebelușilor, până la rapiditatea cu care se prepară, cu ajutorul laptelui matern sau al formulei de lapte preferată de cel mic. Milupa Bună Dimineața sunt cerealele ideale pentru masa de dimineața a bebelușului.

Milupa_Pouch_Cereale_Fr_PadureCerealele Milupa Bună Dimineața sunt adaptate fiecărei vârste, fiind disponibile în 5 variante gustoase:

  • Milupa Buna Dimineata, piure de orez – de la prima lingurita

  • Milupa Bună Dimineața, orez cu fructe de pădure – de la 6 luni

  • Milupa Bună Dimineața, orez și pere – de la 6 luni

  • Milupa Bună Dimineața, orez și piersici – de la 6 luni

  • Milupa Bună Dimineața, mere și prune – de la 8 luni

Cerealele Bună Dimineața beneficiază de expertiza Milupa, o marcă de succes cu peste 90 de ani de experiență mondială în dezvoltarea alimentelor de înaltă calitate pentru bebeluși.

Diversificarea alimentației este una dintre perioadele cele mai importante pentru bebeluși, ținând cont de faptul că nutriția precis adaptată în primele 1000 de zile este esențială pentru dezvoltarea echilibrată și armonioasă a micuțului.

Milupa_Pouch_Cereale_mere_si_PruneEste cu siguranță și o etapă dificilă, cel mic devenind foarte mofturos. Pentru ca această perioadă să devină una placută, dar și plină de beneficii pentru amândoi, Milupa lansează noile punguțe de cereale Buna Dimineața.

Încercați și voi cele 5 variante de punguțe de Cereale Milupa Bună Dimineața pentru a vă convinge cât de gustoase sunt. Acestea sunt disponibile vânzării și online, pe www.clubmilupa.ro.

Începerea diversificării alimentaţiei bebeluşului se face numai la recomandarea medicului pediatru. OMS

recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi continuarea acesteia în paralel cu iniţierea diversificării.

Milupa_Pouch_Cereale_Orez_Pere Milupa_Pouch_Cereale_orez_si_piersici