fb-ad-1200x630-4Evolutia tehnologica din ultimele decenii ne-a oferit posibilitatea de a ne bucura mai mult de timpul liber si de a ne face traiul mai usor. Copiii din vremurile actuale tind sa fie mai inteligenti decat cei din generatiile anterioare. Inteligenta copiilor nostri nu ne mai surprinde in aceste vremuri moderne, dar daca stam sa analizam carui lucru se datoreaza acest aspect, aflam ca o mare contributie a avut-o evolutia tehnologica. Datorita tehnologiei, copiilor nostri li s-a oferit accesul facil si nelimitat la informatie si o noua perspectiva de a descoperi lucruri noi, perspectiva prin care pot invata distrandu-se.

Copiii sunt tot mai captivati sa descifreze misterele lumii si mai ales pe cele tehnologice, iar noi, din fericire, chiar daca bugetele familiei nu ne permit uneori sa le oferim gadget-uri de ultima generatie, avem totusi acces la ele si le putem folosi intr-un mod productiv pentru a le facilita celor mici accesul la informatie.

De aceea, Samsung invita toti copiii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani sa ia parte la prima vanatoare digitala de comori, un eveniment educational si distractiv la care acestia se vor bucura de un joc super antrenant cu ajutorul caruia vor porni in descoperirea comorilor lumii si vor interactiona in acelasi timp cu tehnologia.

Evenimentul organizat de Samsung va avea loc la Muzeul Antipa in zilele de 15 si 16 noiembrie, in intervalul orar 14.00 – 19.00. In cadrul acestui eveniment, micii strengari se vor distra impreuna cu prietenii sau colegii si vor invata lucruri noi si interesante cu ajutorul tehnologiei. Vanatoarea de comori, evenimentul ce se va desfasura in exclusivitate la Muzeul Antipa, reprezinta un prilej unic prin care cei mici vor descoperi animalele cautand indicii cu ajutorul tehnologiei. Si pentru ca distractia sa fie si mai mare, copiii pot forma echipe de 3-4 persoane si astfel vor intra in competitia pentru castigarea a numeroase premii amuzante. Scopul acestui eveniment este de a le insufla copiilor pasiunea pentru stiintele naturii, de a descoperi lucruri noi intr-un mod prietenos si inovativ, de a-i indemna sa interactioneze cu tehnologia si nu in ultimul rand de a le face mai placute vizitele la muzeu.

Evenimentul Vanatoarea de comori face parte din parteneriatul dintre compania Samsung Electronics Romania si Muzeul Antipa, care a debutat inca din anul 2013 cu scopul de a imbunatati experienta in muzeu cu ajutorul tehnologiei.