În luna aprilie, ARCUB a lansat Stagiunea Artelor Performative, un proiect care include spectacole de teatru și dans ale teatrelor sau companiilor independente din București, dar și spectacole pentru copii.

ARCUB îi invită pe elevii bucureşteni să înceapă vacanţa de primăvară cu spectacolul muzical „Păhărelul cu nectar” de sâmbătă, 16 aprilie, ora 11.00, la Sala Mare ARCUB din strada Lipscani 84-90.

Spectacolul recomandat copiilor cu vârste peste 6 ani este prezentat de Rotari Entertainment şi Red Nose Society în cadrul Stagiunii Artelor Performative de la ARCUB.

Fantezia muzicală pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, „Păhărelul cu nectar” este o punere în scenă a piesei de teatru poetic semnată de teologul şi scriitorul Bartolomeu (Valeriu) Anania, regizată de Ştefan Ruxandra.

Spectacolul are un pronunţat caracter educativ şi moral în care personaje ca din desene animate prind viaţă şi îi invaţă pe cei mici despre generozitate, corectitudine şi hărnicie.

Din distribuție fac parte actorii Alexandra Giurcă, Alexandra Penciu, Doina Antohi, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda. Muzica este compusă de Eugen-Dan Drăgoi, iar videoproiecțiile sunt semnate de Cartea cu Arici.

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe arcub.ro, bilet.ro și de la casa de bilete ARCUB.

Preţuri bilete:

Cat.I – 35 de lei;

Cat.II – 25 lei cat.II.

16 aprilie 2022 | ora 11.00  – Păhărelul cu nectar – spectacol pentru copii

Producător: Rotari Entertainment și Red Nose Society

De: Bartolomeu (Valeriu) Anania

Regia: Ştefan Ruxandra

Cu: Alexandra Giurcă, Alexandra Penciu, Doina Antohi, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda

Videoproiecţii: Cartea cu Arici

Despre Stagiunea Artelor Performative

Stagiunea Artelor Performative prezintă la ARCUB spectacole din repertoriul teatrelor independente din Bucureşti cu scopul de a stimula activitatea operatorilor culturali din oraş în contextul pandemic. Din programul stagiunii fac parte producţii premiate, comedii, spectacole de teatru şi dans, premiere, creaţii colective şi teatru pentru copii. Stagiunea Artelor Performative este o iniţiativă a Primăriei Capitalei, prin ARCUB.

Mai multe detalii pe paginile de Facebook și Instagram ARCUB.București și pe www.arcub.ro.

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival și dezvoltă anual sesiuni de finanțare nerambursabilă pentru proiectele operatorilor culturali din București.