Familia regală se mărește. Nepoata reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Beatrice a adus pe lume primul său copil, o fetiță. Astfel, bunica sa este străbunică pentru a 12-a oară.

Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Chelsea and Westminster din Londra și a fost comunicat oficial ieri de Palatul Buckingham. ”Bunicii și străbunicii noului bebeluș au fost informați și sunt încântați de această veste. Familia ar dori să mulțumească întregului personal de la spital pentru îngrijirea minunată. Alteța Sa Regală și copilul ei sunt amândoi într-o stare foarte bună de sănătate, iar cuplul așteaptă acum cu nerăbdare să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare, Christopher Woolf”, scrie Money.ro.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Beatrice a născut o fetiță Familia Regală a transmis mulțumiri întregului persoanal de la unitatea spitalicească și menționează că atât celebra mămică, dar și copilașul sunt foarte bine. ”Suntem încântați să anunțăm sosirea în siguranţă pe lume a fiicei noastre, sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23.42, la Spitalul Chelsea and Westminster, din Londra. Mulțumesc echipei moașe și tuturor celor de la spital pentru îngrijirea minunată”

Prințesa Beatrice (33 ani), fata cea mare a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew, căzut în dizgrație din cauza unui scandal sexual, s-a căsătorit anul trecut cu Edoardo Mapelli Mozzi, un miliardar italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.