Știați că pielea unui bebeluș este cu 30% mai subțire decât pielea mai matură? Ceea ce o face, bineînțeles, mult mai sensibilă la formulele produselor, țesături și temperatură. Așa cum știm, bariera pielii noastre este prima linie de apărare a corpului și îl protejează de factori externi, de aceea trebuie să o îngrijim încă de la început. O rutină nepotrivită la o vârstă atât de fragedă ar putea afecta compoziția chimică a pielii bebelușului și dezvoltarea corectă a microbiomului pielii, ceea ce pe termen lung poate avea efecte asupra sistemului imunitar. De aceea, este important să folosim în rutina zilnică de îngrijire a bebelușilor produse concepute special pentru pielea lor delicată.

Dincolo de detaliile științifice, băița înseamnă mai mult decât curățare și hidratare; este un moment pentru masaj, contact vizual, auditiv și o legătură strânsă părinte-bebeluș. Nu este surprinzător faptul că simțul tactil se dezvoltă deja aproximativ din săptămâna a 4-a până la a 7-a de sarcină, fiind cel mai bine dezvoltat simț la naștere.

Pentru Johnson’s®, blândețea este o alegere hotărâtă, calea către o schimbare adevărată și progres. De aceea, experții Johnson’s® au căutat ani de zile un ingredient pentru a crea produse cu adevărat delicate, îmbunătățindu-le formula. Au descoperit că pot transforma momentul băiței nou-născuților, adăugând un ingredient unic: bumbacul, pentru o mai bună îngrijire a pielii, hidratare și protecția barierei cutanate a bebelușilor. Cu ajutorul acestei descoperiri, brand-ul a dezvoltat gama CottonTouch ™ care conține bumbac natural și este potrivită pentru nou-născuți, datorită pH-ului echilibrat și formulei lejere, care nu lasă o senzație lipicioasă.

Gama CottonTouch™ include loțiunea de spălare CottonTouch ™, loțiunea CottonTouch ™ pentru față și corp și uleiul CottonTouch ™. O gamă de produse delicate și atent formulate pentru pielea celor mici. Sunt produse special create pentru a nu afecta dezvoltarea microbiomului pielii nou-născuților, fiind, de asemenea, blânde și cu mediul înconjurător. Pentru că lumea în care cresc copiii influențează dezvoltarea lor.

Loțiunea de spălare JOHNSON’S® Cottontouch™: Această loțiune de spălare pe bază de apă are în compoziție bumbac natural, fiind concepută special pentru pielea sensibilă a nou-născuților, cu un pH perfect echilibrat și un amestec încântător de fructe proaspete, precum piersica și mărul. Având o formulă ușoară și delicată, această loțiune de baie pentru nou-născuți se clătește ușor și nu lasă reziduuri.
Disponibil în: 500ml.
Preț recomandat: 24,00 Ron

Loțiunea JOHNSON’S® Cottontouch™: Această loțiune pe bază de apă hidratează și protejează pielea delicată a bebelușilor încă din prima zi de viață. Este atât de ușoară și de fină încât nu lasă reziduuri sau urme lipicioase.

Disponibil: 300ml.
Preț recomandat: 19,00 Ron

Uleiul JOHNSON’S® Cottontouch™: Uleiul CottonTouch™ pentru păr și scalp este combinat cu bumbac natural și este conceput special pentru pielea delicată și sensibilă a nou-născuților. Uleiul se absoarbe repede și protejează pielea delicată a bebelușului încă din prima zi.

Disponibil în: 300ml.
Preț recomandat: 21,00 Ron

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.