Cu noul smartwatch, copiii sunt incurajati, prin joc, sa faca miscare si sa-l hraneasca pe dinozaurul Dino

Dispozitivul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani, avand un design si o interfata prietenoase si un joc interactiv preincarcat – cu dinozaurul Dino. Jocul mobilizeaza copiii sa faca miscare, aceasta fiind singura modalitate de a obtine mere ca recompensa, cu ajutorul carora dinozaurul Dino poate fi hranit. Pe langa acest joc, smartwatch-ul mai are doua jocuri de atentie incorporate – „Puzzle” si „Matematica”. Acestea reprezinta o modalitate adecvata de relaxare a copilului dupa sport.

Pedometrul, monitorizarea ritmului cardiac si alte functii care se regasesc, in mod normal, pe un dispozitiv de fitness pentru adulti sunt prezente si la acest dispozitiv.

Smartwatch-ul afiseaza notificari din retelele sociale si mesagerie, vibreaza la apelurile primite, afiseaza vremea si permite controlarea camerei smartphone-ului, precum si a aplicatiilor de muzica. in plus, ceasul trimite mesaje de alerta pentru a reaminti posesorului sa mearga la plimbare sau sa bea apa.

Pe langa aceste caracteristici, ceasul dispune si de o aplicatie de alarma care trezeste copiii inainte de scoala sau de anumite activitati desfasurate de acestia cu regularitate. Astfel, MyDino KW-33 este un gadget inteligent complet, cu un set intreg de functii disponibile in orice smartwatch pentru adulti: notificari push, statistici privind activitatea si somnul si controlul smartphone-ului. De asemenea, ceasul are integrate si patru moduri sport: mers pe jos, jogging, drumetii si ciclism.

Carcasa ceasului MyDino KW-33 este fabricata din plastic durabil, iar cureaua este din silicon. Dimensiunea dispozitivului este de 41,2 mm x 35,2 mm x 9,3 mm, fiind potrivita pentru incheietura unui copil. Ceasul are un ecran tactil IPS de 1.3” de inalta calitate, cu rezolutie 240×240.

in ceea ce priveste bateria, MyDino KW-33 vine cu o baterie de 155 mAh, care poate mentine ceasul pornit pana la patru zile, cu utilizare activa si zece zile in modul standby.

Aplicatia Canyon Life permite controlarea smartwatch-ului, stocarea statisticilor de sanatate si activitate fizica, dar si monitorizarea somnului. Aceasta poate fi instalata pe telefoane cu sistem de operare Android 6.0+ si iOS.

MyDino KW-33 este disponibil in trei culori: camuflaj negru, camuflaj albastru si camuflaj verde.

In tara noastra, smartwatch-ul este distribuit de ASBIS Romania si poate fi gasit in magazinele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.