Elevii de peste 16 ani ar putea fi vaccinaţi cu prioritate în etapa a treia, având în vedere că cei din clasele terminale vin la şcoală chiar şi în şcenariul roşu. Anunţul a venit chiar din partea medicului Valeriu Gheorghiţă.

Acesta a declarat pentru Antena 3 că se analizează o astfel de variantă. Propunerea în acest sens a venit iniţial din partea mai multor medici. O altă problemă este însă şi legată de testarea elevilor în şcoli. Din cele peste un milion de teste s-au folosit doar câteva mii.

“În condițiile în care vom avea, sigur, suficiente doze, evident că sunt o categorie importantă, având în vedere că sunt activi din punct de vedere social, ajung în clase, stau împreună, au examene. Da, este o situație pe care o luăm în calcul”, a declarat valeriu Gheorghiță.

Sunt însă îngrijorări şi cu privire la numărul testărilor din unităţile de învăţământ. Din cele peste 1 milion distribuite în şcoli s-au folosit doar câteva mii. Cifrele au fost confirmate chiar de ministrul Educaţiei, în direct la Antena 3, scrie Money.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.