Actrita Ioana Ginghina da startul cursurilor de actorie pentru copii

Vrei să îl îndepărtezi pe copil din fața televizorului sau a tabletei? Vino cu el la cursurile de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghină. Teatrul poate fi o metodă de educație și învățământ, care poate interveni în formarea unui tânăr atunci când învățământul alternativ nu este suficient. Strategia educaţională prin joc înseamnă inventivitate şi ingeniozitate, dezvoltarea imaginaţiei, dezvoltarea atenţiei, a spiritului de observaţie, a comunicării şi a spontaneităţii.

”Prin acest proiect nu se rmărește neapărat pregătirea unui profesionist, ci dorim să contribuim la dezvoltarea unor aspecte ale personalităţii copilului, pe care şcoala și educaţia convenţională nu le pot îndeplini”, spune actrița Ioana Ginghină

Programul se adresează copiilor şcolari, preșcolari și tineret cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani. Metoda de predare diferă în funcţie de vârsta copiilor, exerciţiile fiind gândite şi adaptate în gradul de dificultate şi complexitate.

Cursul este alcătuit din trei module și se va desfășura în perioada 2 octombrie 2017 – 22 iunie 2018, o dată pe săptămână, în intervalul 18.00 – 19.30, la sediul MiniArtShow (str. Puțul cu plopi, nr 3). Investiția: 400 Ron/Luna. În acest preț intră toate materialele didactice, invitații speciali, lecțiile deschise, filmulețele care se vor face la finalul cursului.

Grupele sunt formate din 12 copii pe categorii de vârstă de 4-5 ani, 6-8 ani, 9-11 ani si +12 ani.

Cursanţii  au parte de invitaţi speciali: regizorul cu care vor lucra spectacolul, scenograful, care îi va ajuta la decor și costume, un actor profesionist, o vedetă, care să le împărtășească din experiența personală.

Fiecare grupă are un profesor coordonator, dar vin să lucreze efectiv cu grupa și alți actori, regizori, directori de imagine etc. Partenerii de joc ai copiilor vor fi actori profesioniști

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
  • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
  •  
  • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
  •  
  • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
  •    

    Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici