Stiti de ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?Cu ocazia zilei de 1 iunie, Curtea Veche Publishing le-a pregatit celor mici evenimente speciale pline de surprize si voie buna. Iata activitatile gratuite ce vor avea loc la standul editurii din cadrul Salonului International de Carte Bookfest (Romexpo Bucuresti):

Miercuri, 1 iunie

11.30 – 12.30 – Atelier de povestit si ilustrat: “Mandale dacice” de Madalina Corina Diaconu si Mihai Ionut Grajdeanu. 

Eveniment dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Participare pe baza inscrierii la evenimente@curteaveche.ro. Copiii vor afla despre simbolurile dacice de la scriitoarea Madalina Corina Diaconu si vor desena personaje stravechi alaturi de ilustratorul Mihai Ionut Grajdeanu. Personajele de la Minimax vor destinde atmosfera cu multa voie buna.

Standul Curtea Veche Publishing, pavilion C2

13.00-14.00 – Calatorie in lumea intrebarilor fantastice: “De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?” de Adina Rosetti cu ilustratii de Cristiana Radu. 

Atelier de povestit si ilustrat pentru copii cu varste intre 5 si 10 ani. Inscrieri la evenimente@curteaveche.roCopiii vor intra in povesti fanteziste alaturi de scriitoarea Adina Rosetti, vor invata sa realizeze vraji alaturi de ilustratoarea Cristiana Radu, vor canta alaturi de actorul Alex Stefanescu si se vor bucura de o sesiune de face painting. Eveniment sprijinit de SLooP si SLoop Fruli

Standul Curtea Veche Publishing, pavilion C2

Sambata, 4 iunie

16.00 – Lansarea cartii pentru copii “In misiune cu Marian” de Marian Godina. 

Cunoscutul politist brasovean revine cu o carte in care, prin povesti, explica celor mici ce inseamna meseria sa si care sunt regulile de circulatie pe care orice copil trebuie sa le stie pentru a fi in siguranta. Cei mici il vor putea cunoaste pe autor si obtine autografe.
Standul Curtea Veche Publishing, pavilion C2