30_de_ani_SES Astra Luna octombrie marcheaza inceputul concursului anual SES ASTRA Talent. Cea de-a cincea editie a concursului international de arta pentru copii este organizata de SES S.A. (NYSE Euronext Paris si Bursa de Valori din Luxemburg: SESG) in Bulgaria, Republica Ceha, Croatia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Serbia, cu sprijinul organizatiei Doctori fara Frontiere.

Copiii – cu varsta intre 8 si 15 ani – sunt invitati sa creeze felicitari pentru aniversarea a 30 de ani de existenta SES, ilustrand modul in care tehnologia transmisiilor prin satelit va evolua in urmatorii 30 de ani.

Toate operele de arta trebuie inscrise pe site-ul www.astratalent.eu. Concursul incepe pe data de 1 octombrie si se incheie pe 30 noiembrie 2015.

La finalul concursului, un juriu de experti selectati din randul artistilor reprezentativi va alege cele cinci opere artistice castigatoare. In plus, publicul va putea selecta alti patru castigatori, votand pe site-ul www.astratalent.eu. Toti castigatorii vor primi premii valoroase, inclusiv tablete, playere multimedia sau telescoape.

„Copii sunt cea mai mare bogatie a planetei noastre. Cu totii vom avea un viitor mai bun daca le sprijinim creativitatea. Anul trecut, rezultatele concursului ne-au depasit cu mult asteptarile si tinem pumnii stransi pentru participantii de anul acesta,” a declarat Urszula Marzec, Director Regional Marketing & PR SES Astra pentru Europa Centrala si de Est.

„Apreciem sprijinul SES Astra, precum si participarea copiilor la concursul ASTRA Talent. Astfel, vom putea promova activitatea noastra in randul populatiei si vom putea oferi sprijin oamenilor cu nevoi din intreaga lume,” declara Pavel Gruber, director general Doctori fara Frontiere, in Republica Ceha, organizatia caritabila selectata pentru acest proiect.

Pentru informatii suplimentare si regulamentul concursului, vizitati www.astratalent.eu.