A Service Of Commemoration - AfghanistanBritanicii numara zilele pana la nasterea celui de-al doilea copil al ducelui şi ducesei de Cambridge.

În faţa spitalului Sfânta Maria (St. Mary’s Hospital), unde va naşte Kate Middleton, au apărut deja restricţii pentru parcare. Lângă intrarea în instituţie au fost afişate mai multe atenţionări. Administraţia spitalului precizează că restricţiile vor fi valabile până în data de 30 aprilie.

Vanityfair scrie ca potrivit politicii standard a St. Mary’s Hospital, Kate va primi un discount  de 10% pentru ca naste cel de-al doilea copil tot aici. Jurnalistii Vanityfair au descoperit ca pentru a sta o noapte intr-un apartament cu doua camere, in caz de nastere normala si fara complicatii, costurile se ridica la 9.852 USD si astfel, datorita reducerii acordate, Kate si William vor avea de platit 8.867 USD pe noapte, la care se adauga costuri medicale de aproape 9000 USD. Pentru fiecare noapte in plus, nota de plata poate creste cu 1700 USD.

De regula, in Marea Britanie, pentru o nastere fara complicatii, spitalizarea nu depaseste doua nopti, si cum ducesa de Cambridge a iesit la prima nastere chiar a doua zi, jurnalistii se asteapta sa se intample la fel si in cazul celui de-al doilea bebelus.

Ziaristii americani comenteaza faptul ca factura cuplului regal, chiar si in conditiile de maxim lux de care va bemeficia ducesa de Cambridge in maternitate, este cu mult mai mica fata de cat costa nasterea in unitatile medicale din Statele Unite ale Americii, unde poate atinge valori duble  sau chiar triple, daca nu este suportata de o asigurare.

Lindo Wing at St Mary's Hospital, London, Britain - 16 Apr 2015Noul bebeluş regal, al doilea copil al cuplului princiar William şi Kate, a cărui naştere este aşteptată în a doua jumătate a lunii aprilie, va fi al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Bebeluşul se va alătura lungii liste a copiilor Casei de Windsor născuţi la o treaptă de tron şi numiţi „moştenitori de rezervă“, aceeaşi poziţie pe care o are şi Prinţul Harry, viitorul său unchi.

Daca următorul bebeluş regal este fetiţă şi dacă ulterior William şi Kate mai au băieţi, ea nu va fi pusă în urma lor în ordinea succesiunii la tron, datorită unei noi legi intrate în vigoare luna trecută.  Cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge va fi al patrulea în ordinea succesiunii la tron. Bebeluşul care se va naşte în cursul lunii aprilie şi va fi cu doi ani mai mic decât primul născut al cuplului.