coverNoiembrie bunAtelier de Comunicare Relationala pentru parinti cu Antonia Noel

23 septembrie 2014, 18.30-20.30 “Cand copiii vorbesc si parintii inteleg!”

7 octombrie 2014, 18.30-20.30 De ce manifesta copiii comportamente provocatoare?

21 octombrie 2014, 18.30-20.30 Minciuna la copii – in ce masura este determinata de parinte?”

11 noiembrie 2014, 18.30-20.30 ”Câte dorinte pot împlini, ca parinte ? Cum facem diferenta intre nevoie si dorinta?”

25 noiembrie 2014, 18.30-20.30 ”Ce faci cand copilul tau nu te asculta!”

2 decembrie 2014, 18.30-20.30 ”Cum si cand le spunem copiilor adevarul despre Mos Craciun?!”

De cele mai multe ori, noua, adultilor ne este dificil sa facem diferenta intre nevoie si dorinta. Va imaginati cat de greu poate sa-i fie unui copil?!

Da, sigur ca vrea o mie de lucruri intr-o zi! Da, tot timpul va gasi ceva mai atractiv de cerut! Si da….de fiecare data iti spui ca e ultima dorinta “pe ziua de azi” pe care i-o mai indeplinesti! Bineinteles, te simti epuizat si depasit de situatie si da……el tot va gasi resurse sa mai solicite ceva, chiar si la sfarsitul zilei!

Ai vrea sa stii ca ceea ce faci este cu adevarat eficient in relatia cu copilul tau?

IMG_3666Pe 11 noiembrie va invitam la cea de a patra intalnire “Alege sa fii un parinte minunat!” dedicata tuturor celor care vor sa comunice eficient cu copilul/copiii lor!

Iata cateva idei pe care le vom discuta in urmatoarea noastra intalnire:

– cum invatam sa facem diferenta intre nevoie, dorinta si realizarea dorintei?

– cine este responsabil de nevoile copilului si cine este responsabil de indeplinirea dorintelor lui. Sa fie oare parintii in ambele cazuri?

– de ce este nevoie sa intelegem mai bine ”functiile” de parinte: mama/mamica, tata/tatic. Cine da si cine primeste, cine cere si cine refuza in relatia cu copilul si de ce are nevoie copilul sa vada toate aceste lucruri pentru a se dezvolta armonios?

– cum ascultam dorintele copilului, cum le pretuim si cum sa facem o ”cutie a dorintelor” pentru el dar si pentru noi?

– cum gestionam revolta copilului in fata refuzului nostru? Da, vor fi crize de furie dar oare cum trecem cu totii, cu bine, peste aceste situatii?

Daca vrei sa afli mai multe, te invitam sa viziteazi pagina oficiala de facebook a evenimentului (The Adviser Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel) sau pagina de web a organizatorului (www.theadviser.ro) si rezerva-ti locul acum pentru a participa la unul sau mai multe ateliere Antonia Noel si poti beneficia de o oferta special construita pentru tine.

Atelierele de comunicare sunt dedicate tuturor parintilor, viitorilor parinti, dar si bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.

Toate evenimentele se desfasoara in Bucuresti, in zona Universitate, in sala CFPSI 10 Plus, str. Academiei nr. 7, Etaj 1.

Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la adresa de email office@theadviser.ro sau la nr. de tel. 021.780.52.85

The Adviser – Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel” este un proiect the Adviser, realizat in parteneriat cu Itsy Bitsy Fm , Kids News , Amelie , E-scoala si Mr. Mentorous. Speaker invitat Antonia Noel.