logo kolibaNici nu a inceput bine scoala, ca ideile pentru pachetelul de scoala al copilului tau au ajuns la fundul sacului? Sandwich-urile pentru pachetelul copilului nu trebuie sa fie un stres zilnic, ci o joaca distractiva cu nenumarate feluri de paine si combinatii de ingrediente dintre cele mai diverse.

Inspira-te din cinci idei de sendvisuri delicioase si hranitoare, care fac cu ochiul chiar si celui mai mofturos copil!

1. Sandwich cu pateu de ficat

Copiii mici sunt innebuniti dupa gustul savuros al pateului de ficat, intins pe paine in combinatie cu unt si un ardei gras sau o rosie. Pentru a transforma gustarea intr-un preparat sanatos, foloseste paine din cereale integrale, unt cu continut scazut de grasimi de la Koliba si pateu de ficat bio (sau preparat in casa).

2. Sandwich cu cascaval si ou

Prajeste doua felii de paine din cereale integrale, unge-le cu deliciosul unt Premium natural de la Koliba si innobileaza sandviciul cu felii de oua, cascaval clasic feliat de la Koliba si o frunza de salata verde.

koliba33. Sandwich cu cascaval afumat

Ofera un gust nou sandviciurilor de zi cu zi ale copilului, inlocuind branza cu cascaval afumat feliat de la Koliba, o delicatesa pe care copilul o va adora intre doua felii de paine, alaturi de o foaie de salata verde si o fasie de sunca de pasare.

4. Sandwich dulce cu banane

Sandviciurile dulci sunt preferatele oricarui copil. Combina o crema de branza de buna calitate cu putina miere, unge doua felii de paine cu acest amestec si adauga intre ele feliute de banane.

5. Sandwich cu branza topita

Unul dintre cele mai simple, la indemana si gustoase sandviciuri preferate ale copiilor sunt preparate rapid cu branza topita Pohoda, de la Koliba, sunca proaspata de curcan si ardei gras sau rosie.

Sandwich-uri sunt un izvor nesecat de idei si solutii pentru diversificarea gustarilor din care prichindelul se infrupta la scoala!

koliba1koliba2