Compania IKEA retrage de pe piata pastele PASTAÄLGAR si PASTAÄLGAR FULLKORN

Style: "Neutral"Picture 879Compania IKEA anunță că produsele PASTAÄLGAR și PASTAÄLGAR FULLKORN, comercializate în cadrul Magazinului cu Delicatese Suedeze, pot conține soia, informație care nu este menționată pe etichetele acestora. Clienții care doresc să returneze produsele sunt așteptați la magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa, unde vor primi înapoi întreaga sumă plătită, potrivit unui comunicat al companiei.

Teste recente realizate asupra produselor PASTAÄLGAR și PASTAÄLGAR FULLKORN au arătat că acestea pot conține soia. Produsele sunt sigure pentru toate persoanele care nu sunt alergice sau sensibile la soia.

Soia poate declanșa reacții alergice consumatorilor care prezintă intoleranță la acest aliment. Orice risc cu privire la siguranţa clienților este inacceptabil pentru Compania IKEA, de aceea retrage preventiv de pe piață PASTAÄLGAR, paste în formă de elan, și PASTAÄLGAR FULLKORN, paste în formă de elan din făină integrală. Clienții care prezintă o sensibilitate la soia sau care doresc să returneze produsele din alte motive vor primi înapoi întreaga sumă plătită.

Magazinul IKEA din Bucureşti a vândut 10.833 de bucăţi din ambele produse începând cu luna mai 2011, la preţul de 10,5 lei și nu a primit nicio sesizare de la clienți.

Clienţii care doresc să returneze produsele sunt invitați la departamentul Relații Clienți din magazin, începând chiar de astăzi, 1 octombrie 2014, unde vor primi detalii despre procedura de retur.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
  • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
  •  
  • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
  •  
  • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
  •    

    Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici