Forme inghetata LOLITUPS

Forme de inghetata LOLITUPS – 6 buc (1 forma – 65 ml)

Capacul este suportul pe care se va prinde inghetata. Puteti crea sute de combinatii !

Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

Storcator citriceStorcator de citrice

Este ideal pentru stoarcerea rapida a lamailor, a limetelor sau a portocalelor mai mici. Fructul se taie pe jumatate si se introduce cu partea taiata in jos. Prin presare este scos tot sucul. Se foloseste foarte usor, nu necesita o presare cu forta. Ideal pentru a pregati rapid o limonada! Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

Turbo Chef MaxiTurbo Chef Maxi

Este robotelul perfect pentru bucataria ta. Nu are nevoie de conectare la curent electric si este multifunctional. Are atat cutit cat si paleta pentru omogenizare. Il poti lua cu tine la picnic sau in calatorie. Este accesoriul perfect pentru cei care au copii mici si trebuie sa le pregateasca mancarea in concediu. Fructele si legumele vor fi tocate si pasate in cateva secunde, fara a avea nevoie sa te conectezi la o priza. Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

 

 

Sticla sport_port merindeSticla sport 

20,5 cm înălțime x 7 cm diametru.

Capacitate 415 ml.

Sticla cu forma ergonomica, usor de tinut si de folosit mai ales pentru copii. Forma si striatiile reduc riscul de a fi scapata pe jos. Sistemul de deschidere/inchidere permite copilului sa bea apoi să inchida imediat recipientul. Nu exista riscul de a pierde capacul, sau de a varsa lichidul in timpul transportului. Fiind realizata din plastic, sticla nu prezinta riscul de a se sparge si de a crea cioburi. Produs disponibil in culori vesele – ideal pentru copii! Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

 

 

Port-merinde

Dimensiune: 14 cm x 13,5 cm.

Inaltime 5 cm.

Este o cutiuta perfecta pentru a transporta un sandwich, fructe sau legume, biscuiti sau alte gustari pentru copilul tau. Cutia are un sistem de inchidere foarte eficient, usor de utilizat si in acelasi timp rezistent la transport si socuri. Este un produs ideal pentru a merge la plaja, la picnic sau pentru gustarea copilului la scoala sau la gradinita. Produs disponibil în culori vesele – ideal pentru copii! Produsele TUPPERWARE se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele TUPPERWARE sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

Pentru detalii despre produse sau preturi te rugam sa contactezi un Prezentator Tupperware. Daca nu cunosti deja un Prezentator, intra pe www.tupperware.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.