O gustare / desert delicioasa, gata in 5 minute!

Chiar daca esti o mamica ocupata nu inseamna ca nu ii poti oferi copilului o gustare sanatoasa!  Tupperware iti face viata mai usoara, te ajuta sa reduci timpul petrecut in bucatarie pentru a fi alaturi de cei dragi!

Ingrediente:

– 60 g – fructe de padure (zmeura si capsuni) – dar se poate folosi orice combinatie;

– 15 g zahar sau 1 lingura de miere;

– 100 g branza cottage.

Mod de preparare: Spalati bine fructele de padure si puneti-le in Turbo Chef. Puneti deasupra lor zaharul sau mierea, fixati capacul si mixati. Este suficient sa trageti de snur de cateva ori. Turbo Chef nu necesita conectare la curent electric, ocupa foarte putin spatiu si se curata foarte usor. Dupa ce ati tocat fructele de padure adaugati si branza cottage apoi mixati. Amestecul se va omogeniza imediat. Folositi Spatula ingustă de silicon pentru a lua toata crema din vasul Turbo Chef-ului.

Reteta oferita de 

logotupperware

 

 

Tupperware va ureaza pofta buna !

Pentru prepararea acestei retete, Tupperware va recomanda urmatoarele produse:

tupper_turbochef

Turbo Chef

Este robotelul perfect pentru bucataria ta. Nu are nevoie de conectare la curent electric si este multifunctional. Are atat cutit pentru tocare. Il poti lua cu tine la picnic sau in calatorie. Este accesoriul perfect pentru cei care au copii mici si trebuie sa le pregateasca mancarea in concediu. Fructele si legumele vor fi tocate in cateva secunde, fara a avea nevoie sa te conectezi la o priza. Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware  sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

Silicone spatula thinSpatula ingusta de silicon

 

58137 Silicone spatula thin58137 Silicone spatula thin

58137 Silicone spatula thin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.