Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din 2014: Mogosoaia Water Sports Events

water sportsCel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014 din România – Mogoşoaia Water Sports Events 2014, Ediţia I – are loc în perioada 21 – 25 mai, pe lacul Mogoşoaia de lângă Bucureşti, în program figurând cursuri pentru copii şi adulţi, demonstraţii şi concursuri.

Evenimentul a început miercuri şi durează până duminică, între orele 10.00 şi 19.00 şi este organizat de Bărci în Bagaje, în colaborare cu cea mai renumită firmă de echipamente nautice din Bulgaria, Surf Shop Burgas şi Nautic Life, în cadrul evenimentului fiind şi o expoziţie cu vânzare de echipament nautic – SUP, windsurf, kitesurf, wakebord, caiac, canoe, bărci cu motor şi yachturi, accesorii nautice şi îmbrăcăminte specială pentru sporturi nautice.

Zilnic se desfăşoară cursuri gratuite pentru copii şi adulţi de windsurf şi SUP, demonstraţii cu instructori din Bulgaria şi România de windsurf, wakebording, SUP şi caiac/canoe. La eveniment vor fi şi concursuri cu premii de windsurf şi SUP, o tombolă cu premii pentru vizitatori, precum şi o petrecere, cu barbeque, sâmbătă, după ora 18.00.

Concursurile sunt organizate în ultimele două zile, sâmbătă fiind programate calificările la concursul de SUP, începând cu ora 13.00 (categorii: copii până la 12 ani, copii până la 16 ani, femei şi bărbaţi) şi de la ora 16.00 la concursul de windsurf, la aceleaşi categorii. Duminică, de la ora 10.00, va avea loc Regata Mogoşoaia de SUP (concurs de stand-up paddle, pe categorii), iar de la ora 13.00 Regata Mogoşoaia de windsurf (concurs de windsurf, pe categorii).

La ora 17.00 va avea loc premierea câştigătorilor şi tombola pentru vizitatori. Premiile la tombola pentru toţi vizitatorii evenimentului “Mogoşoaia Water Sports Events 2014, Edţtia I” sunt o cameră Go Pro Hero 3+Black Edition şi câte un curs gratuit în Bulgaria de SUP, windsurf şi kitesurf.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *