LOGO EXPOIntre 5-8 iunie, la Sala Palatului, Expo Mama si Copilul ii asteapta pe tatici si pe viitoarele mamici, pe pitici, dar si pe bunici, la prima expozitie de vara cu produse si servicii adresate special copiilor si gravidutelor. Programul este prelungit, pentru a avea timp sa vizitezi si sa cumperi in voie tot ce ai nevoie pentru tine si copilul tau. De joi pana sambata te asteptam intre orele 10.00- 20.00, iar duminica intre 10.00- 18.00.

La expozitia organizata in inima Bucurestiului ai totul sub acelasi acoperis! Vei gasi aici carucioare si biciclete pentru plimbarea copilului, mobilier si accesorii pentru camera lui, produse de ingrijire si hranire a micutului. Ii vei putea reface garderoba pentru sezonul de vara si in special pentru vacanta la plaja sau vei avea ocazia sa achizitionezi jocuri si jucarii. Totul la preturi speciale, de expozitie.

In plus, vei putea savura zambetul si bucuria juniorului cand se va juca alaturi de alti copii in locul special amenajat lor si te vei putea indulci cu delicatesele oferite de producatorii de dulciuri.

Gravidutele vor afla detalii despre nastere si cresterea copilului de la specialistii prezenti la expozitie. De asemenea, vor avea ocazia sa achizitioneze produse si servicii necesare perioadei de sarcina si post-nastere.

Evenimentele speciale si premiile la tombola ii asteapta cu drag pe vizitatorii Expo Mama si Copilul.

Acceseaza site-ul evenimentului www.expomamasicopilul.ro si pagina de Facebook www.facebook.com/expomamasicopilul

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.