sesiune speciala evaluareÎnscrierile la sesiunea specială a evaluării naționale pentru elevii din clasa a VIII-a participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiadele și concursurile internaționale se vor face în data de 10 iunie, iar în 11 iunie va fi susținută proba scrisă la Limba și literatura română, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei Nationale.

Proba scrisă la Matematică va avea loc în data de 12 iunie, iar în 13 iunie cea la Limba și literatura maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale.

În data de 13 iunie vor fi afișate rezultatele și tot în aceeași zi se vor depune contestațiile, situația finală fiind prezentată pe 16 iunie.

Sesiunea specială de evaluare națională 2014 se desfășoară în Municipiul București. Inspectoratului Școlar al Municipiului București nominalizează unitățile de învățământ – centru de examen și centru zonal de evaluare pentru sesiunea specială de evaluare națională 2014.

Comisiile pentru sesiunea specială de evaluare națională 2014 se numesc de către Inspectoratul Școlar al Municipiului București, conform metodologiei în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.