Reclama la paine pentru copii, interzisa de CNA

Share Button

paineUn spot publicitar la produsul “Savoria. Pâinea copiilor” a fost interzis de la difuzarea pe posturile de televiziune, printr-o decizie luată marţi de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care a considerat că acesta nu informează corect publicul.

Potrivit CNA, în spotul respectiv se spune printre altele că “fabrica Savoria este singura din România care produce doar pâine fără E-uri”, comenteaza ziaristii de la Romanialibera.ro, citand Mediafax.ro.

“(…) vă recomandăm pâinea pentru copii de la Savoria, e delicioasă, iar mama spune că e şi super sănătoasă. Conţine o grămadă de minerale şi vitamine. (…) Conform studiului Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România realizat în luna august, fabrica Savoria este singura din România care produce doar pâine fără E-uri”, se afirmă în spot.

Acest spot a fost difuzat pe Antena 1, Euforia, GSP TV, Antena 3 şi Antena Stars, în perioada 15 decembrie – 2 ianuarie, potrivit CNA.  Consiliul Român pentru Publicitate (RAC) a considerat că acest spot este “o comunicare comercială înşelătoare”.

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    
     

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *