victoriaVictoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, a confirmat deschiderea primului ei magazin londonez, pe Dover Street, eveniment ce va avea loc la toamnă.

Magazinul va ocupa o clădire de trei etaje, pe strada Dover 36, şi va avea o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi. De renovarea clădirii se va ocupa arhitecta Farshid Moussavi, care a lucrat la proiectarea parcului olimpic de la Londra, pentru Jocurile Olimpice din 2012, potrivit Mediafax.ro.

“Farshid este o femeie care adoră moda. Are o privire conceptuală care îmi place. Vrem să realizăm ceva diferit, fără să fie foarte complicat “, a spus Victoria Beckham.

Fosta “Posh” a dezvăluit că în magazin vor fi disponibile spre vânzare toate colecţiile sale, de blugi, accesorii şi ochelari. Totodată, designerul britanic a afirmat că intenţionează să îşi extindă afacerile şi la New York, unde a deschis deja un nou birou.

Victoria Beckham, în vârstă de 39 de ani, s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.  Victoria s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.