elsa_pataky_1480_635xActriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky, soţia actorului Chris Hemsworth, este însărcinată cu gemeni, a confirmat cuplul, care mai are o fetiţă în vârstă de un an şi opt luni.

Actriţa, cunoscută din franciza “Furios şi iute/ Fast and Furious”, a declarat pentru revista spaniolă HOLA! că naşterea este programată la începutul primăverii, informează contactmusic.com.

Potrivit Mediafax.ro, Chris Hemsworth a declarat recent că este extrem de mândru pentru viaţa sa de familie şi că se simte mai fericit ca niciodată când petrece timpul cu soţia şi cu fetiţa lor, India Rose.

Elsa Pataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010 şi s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, în Indonezia.

Elsa Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid. Tatăl ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine româno-maghiară.

După o serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole, iar în 2004 a jucat în “Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud”, care a avut un mare succes de public. A mai jucat în filmul “Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane” (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson, dar şi în “Ninette”, de José Luis Garci, în seria TV mexicană “Mujeres Asesinas”, “Give ‘Em Hell, Malone” şi “Cod galben de crimă/ Giallo”, de Dario Argento. Actriţa a putut fi văzută şi în partea a cincea a francizei “Fast and Furious”.

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian “Home and Away”. Hemsworth a jucat rolul Thor în filmul omonim ce a fost lansat în 2011, dar şi în “The Avengers”, filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.