magicPrima școală de iluzionism din România, Academia de Magie, se redeschide sâmbătă, 28 septembrie, sub patronajul Teatrului de Magie, la Universitatea Populară Ioan I. Dalles.

Tinerii pasionați de magie, dornici să descopere din interior “o lume atât de fascinantă ca cea a magiei, a iluzionismului”, vor avea ocazia de a învăța câteva dintre secretele și etica unui magician, în cadrul cursurilor Academiei de Magie, informează un comunicat al Teatrului de Magie, preluat de Agerpres.

“Ideea unei Academii de Magie am avut-o încă de la primul spectacol de iluzionism pe care l-am făcut în România. Nu m-am gândit însă că o vom deschide atât de repede, dar nenumăratele solicitări primite atât pe mail, cât și pe blog mi-au confirmat că românii au început să descopere și să fie interesați de magie. Iar atunci când îți dorești să promovezi arta magiei ca artă de spectacol, cel mai bine este să o predai chiar tu, să te asiguri că ea este înțeleasă la adevărata valoare. Acesta este și motivul pentru care pe lângă cursurile de iluzionism am dorit în mod expres ca Academia de Magie să ofere și cursuri ce țin de Arta Actorului. Îmi doresc ca absolvenții noștri să devină artiști magicieni, iar diploma pe care o primesc să-și confirme greutatea prin evoluția lor viitoare”, a declarat Andrei Teașcă, fondator al Teatrului de Magie, citat în comunicat.

Copiii care se vor înscrie vor avea posibilitatea să se delecteze cu arta actoriei, vor putea să-și însușească elemente de teatru și prezență scenică, pantomimă, improvizație, dans și interpretare vocală.  “Acest atelier le va forma o personalitate deosebită: vor deveni naturali, spontani, firești, își vor îmbunătăți dicția, atitudinea și spiritul de echipă, își vor îmbogăți limbajul și vor învăța să aprecieze spectacolele, filmele și show-urile de calitate”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.