noteCorul Naţional de Cameră Madrigal readuce magia colindelor pe scena Ateneului Român din Bucureşti, pe 15 decembrie, într-un concert extraordinar dedicat Crăciunului, informează un comunicat.

Corul Naţional de Cameră Madrigal, simbol al măiestriei interpretative corale româneşti, a luat fiinţă în 1963, iar, timp de 47 de ani, activitatea sa a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul ansamblului. În decursul unei jumătăţi de veac, cu peste 4.100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din ţară şi străinătate, Madrigalul a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1.000 de capodopere aparţinând tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii româneşti şi universale.

Pentru evenimentul din 15 decembrie sunt în vânzare două categorii de bilete: VIP – 200 de lei şi categoria 1 – 150 de lei.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo – Unirea Shopping Center (parter), librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei care doresc să comande online o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.