Cafeneaua cu pisici | |

Cafeneaua cu pisici

Share Button

pisiciLa Cafeneaua pisicilor din Paris, clienții pot mângâia cele 12 feline din local în timp ce stau la masă. Cafeneaua, care s-a deschis sâmbătă, s-a bucurat de o mare afluență, scrie 20minutes.fr.

“Am fost nevoiți să refuzăm cam 300 de persoane. Am fost chiar insultați de unii, dezamăgiți că nu găsesc loc”, spune Margaux Gandelon, care administrează cafeneaua. La Paris a apărut astfel conceptul de cafenea cu pisici, inspirat din cafenelele Neko din Japonia (“neko” înseamnă “pisică” în japoneză), relateaza Agerpres.

Unii clienți au venit chiar de departe, după ce au făcut rezervări, ca să nu aibă surprize. Un grup de prieteni din Arras (Pas-de-Calais), mari iubitori de pisici, a văzut “la știri” că se deschide o cafenea cu pisici și s-a hotărât să vină la Paris. După ce s-au spălat pe mâini și li s-a spus să respecte câteva reguli—pisicile nu trebuie hrănite, trezite dacă dorm sau luate în brațe—au putut intra în cafenea.

Localul, cu o suprafață de 150 m2, din care 100 m2 accesibili pisicilor, poate găzdui circa 30 de persoane simultan. “În curând vom putea primi peste 50”, promite Margaux. Au existat și unele “încălcări ale regulamentului”, îndeosebi copii care aleargă după pisici, dar, în general, echipa cafenelei a întâmpinat “reacții pozitive și a primit felicitări”, încheie 20minues.fr

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *