elena basescuPreşedintele Traian Băsescu este bunic! Fiica sa cea mică, Elena, a născut, prin cezariană, azi-noapte o fetiţă la Spitalul Universitar din Capitală. Fetița care va purta numele de Sofia Raisa, are 2,7 kilograme.

Elena Băsescu a născut o fetiţă. Nașterea nu a fost conform planificării și a fost declanșată de o sângerare pe care EBA ar fi avut-o. Adusă de urgență la spital, Elenei i s-a făcut o operație de cezariană, după ce medicii au decis că nu pot risca.

Fetița care va purta numele de Sofia Raisa, are 2,7 kilograme și, în acest momente, se simte bine. “In data de 1 septembrie la ora 3:30 aceasta a dat nastere, prin operatie cezariana, unei fetite in greutate de 2715 grame si 47 cm. Atat starea mamei cat si a copllului sunt in parametri normali de evolutie”, se precizează într-un comunicat al spitalului.

Elena ar fi trebuit să nască peste trei săptămâni, însă, în urmă unei sângerări, a fost dusă la spital, unde medicii i-au făcut operaţie de cezariană. Atât mama, cât şi copilul sunt perfect sănătoase.

Viitorii părinţi i-au decorat deja camera micuţei. “Am apucat să desenăm pereţii din camera fetiţei noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică. A ajutat-o de zor pe pictoriţă. Sperăm că şi micuţei noastre o să îi placă”, a scris Elena Băsescu pe pagina sa de socializare.

Preşedintele Traian Băsescu a fost primul care a confirmat că fiica sa aşteaptă un copil. Invitat într-o emisiune televizată, la mijlocul lunii februarie, şeful statului s-a ferit să dea prea multe detalii, dar a spus că dacă totul va fi bine, nu se va sfii să iasă cu nepotul sau nepoata la plimbare prin parc.

Elena Băsescu este fiica cea mică a președintelui României, Traian Băsescu; europarlamentar român, fotomodel, economist. În data de 24 februarie 2008, a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România (cu 377 voturi pentru și 6 împotrivă), fapt care a dus la demisia fizicianului Eugen Stamate din Comisia Prezidențială pentru Educație, în semn de protest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.