base_nepoata_03127900Preşedintele Traian Băsescu a postat pe Facebook prima fotografie cu nepoţica, Raisa Sofia. Imediat, postarea a avut sute de comentarii, like-uri şi share-uri.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă, că este bucuros că a primit “nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi “deja a supt”.

Preşedintele a spus că este bucuros, împreună cu soţia sa, Maria, şi cu cealaltă fiică, Ioana. Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment.”Am primit nobilul titlu de bunic”, a spus Băsescu, precizând că fiica sa, Elena, şi soţul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului.Întrebat dacă şi-a văzut nepoţica, Băsescu a răspuns: “E, cum să n-o văd, am ţinut-o şi în braţe”.

El a adăugat că sentimentul este extraordinar, precizând că nepoţica a primit la naştere nota 9. Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns: “Cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă”.

Basescu spune că nu ştie cine vor fi naşi. “Mă bucur că e sănătoasă, că a supt deja, ceea ce e foarte bine”, a spus Băsescu, precizând că medicii au spus că fiica sa va mai rămâne în spital “două-trei zile”.

Elena Băsescu a născut, la ora 3.30, prin cezariană, o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit unui comunicat al unităţii medicale.

Fiica Elenei Băsescu, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama împlineşte un an de la căsătorie.

Elena Băsescu posta, vineri, 30 august, pe Facebook: “Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa noastră: ziua când vom deveni părinţi. Pe amândoi emoţiile şi aşteptarea ne-au copleşit. Asta nu înseamnă că nu am apucat să desenăm pereţii din camera fetiţei noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică . A ajutat-o de zor pe pictoriţă. Sperăm că şi micuţei noastre o să-i placă…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.